Uscator de rufe cu condensare Beko DU7133GA0 : Review

Dintr-o casa nu trebuie sa lipseasca un uscator de rufe. Uscatorul de rufe cu condensare de la Beko este uscatorul perfect pentru orice casa. Este ideal pentru uscarea hainelor micutilor, are senzori de temperatura si umiditate care permit un control atent al climatului din interiorul cuvei. Acest uscator este prevazut cu tehnologia optisense care optimizeaza etapa de uscare si poti alege nivelul de uscare al hainelor tale. Este foarte simplu, selectezi nivelul de uscare dorit si uscatorul se va opri automat.

Pentru tesaturile groase cum ar fi jeansii face fata cu brio, usuca perfect chiar daca acestia sunt mai dificil de uscat. La sfarsitul etape de uscare acest uscator se inchide automat si nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la uscator.Puteti cu usurinta sa va faceti alte treburi. Acest uscator mai are si program pentru articole vestimentare sportive sintetice sau din bumbac. Cuva are un design special cu o tehnologie Aquawave si nu afecteaza tesatura hainelor.

Pe langa programele de uscare acest uscator mai are si un program refresh pentru hainele cu mirosuri neplacute. Poti scapa de mirosurile neplacute din haine in doar 10 minute.

Te poti bucura de haine uscate, fara cute cu acest uscator. Protejeaza pana si hainele cele mai delicate. Are functie anto anti-sifonare si poti purta imediat hainele dupa uscare.

Uscatorul are si protectie pentru copii, child lock, atunci cand micutii tai se joaca la panoul de control al uscatorului de rufe atunci functia child lock face imposibila accesarea butoanelor uscatorului.

Citeste mai multe detalii VEZI OFERTA CURENTA

Pareri clienti

Clientii care au cumparat acest uscator au spus ca sunt foarte multumiti de calitatea uscatorului. Usuca pana si cele mai groase tesaturi si lasa orice tesatura pufoasa si fara cute. Acest uscator este o adevarata investitie. Daca nu ai loc unde sa intinzi rufele sau te-ai saturat de rufele agatate sau inghetate pe timpul iernii sau pline de praf acest uscator este mai mult ca perfect. Este un uscator util si foarte usor de folosit.

Uscator de rufe cu condensare Beko DU7133GA0, 7 kg, 16 Programe, OptiSense, Baby Protect, Clasa B, Alb

9.7

Calitate

9.8/10

Pret

9.8/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

PARERI PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Functionare buna
  • Design clasic

PARERI CONTRA

  • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *