Televizor LED Smart Philips 32PHS5301/12, 80 cm, HD

by:

ELECTROCASNICETelevizoare

Televizor Led Smart Philips , un televizor performant care imbina tehnologia de afisare cu motoarele avansate de procesare a imaginii.Televizorul smart de la Philips este un televizor care ofera claritate si miscare .Culoarea sunt vii si imaginile extraordinare cu o profunzime incredibila si detalii foarte clare.

Contrastul si calitatea imaginii sunt incredibile datorita software-ului special.Televizorul dispune de fundal cu LED , iti ofera consum reduse de enrgie si o luminozitate foarte mare.

Rama televizorului este una moderna , subtire si ingusta si nu-ti ia din ecran.

Este un tv smart , mai performant decat un televizor traditional , poti reda filme , clipuri sau orice joc din magazinele video online.Poti viziona programe de televiziune si te poti bucura de o selectie foarte bogata de aplicatii online cu acest  SMART TV.

Iti poti conecta stick-ul de memorie USB , mp3 ,camera digitala sau oricare alt dispozitiv si poti vedea fotografii , muzica datorita browserului de continut usor de utilizat de pe ecran.

Calitatea imaginii este redata de motorul Philips pixxel plus HD , contrastul este unul mai frumos si chiar daca iei imaginile de pe un dvd sau continut online , acestea vor fi mai clare .

Televizorul LED Smart de la Philips este un televizor performant si foarte modern si se aseaza frumos in orice camera.

Sistem audio Stereo , iesire sunet 16 w si echilibrare automata a vulumului smart sound control bass

Diagonala ecram 80 cm , rezolutie high definition , rezolutie 1366 x 768 pixeli

Pareri clienti

Clientii care au cumparat acest televizor au spus ca este un televizo foarte bun , raport pret /calitate ,imaginea este foarte clara iar culorile foarte vii si internetul merge foarte bine pe acest televizor.Sunetul este unul excelent iar designul este unul modern si elegant.Pe partea smart televizorul se misca foarte bine.

Televizor LED Smart Philips 32PHS5301/12, 80 cm, HD

10

calitate/pret

10.0/10

sunet

10.0/10

imagine

10.0/10

design

10.0/10

tehnologie

10.0/10

PARERI PRO

  • imaginea este foarte buna
  • se misca foarte bine pe partea smart
  • sunet excelent
  • design modern
  • pret bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *