Aeroterma de perete ARGO KOMPASS : Review

by:

CLIMATIZARE

ARGO KOMPASS este o aeroterma de perete, o alegere foarte buna atunci cand va doriti sa achizitionati un astfel de aparat cu functie de incalzire iarna dar si de ventilare pe perioada verii.

Aeroterma de perete ARGO KOMPASS este un aparat electric, cu rezistenta ceramica si o putere de 2000 W. Este prevazuta cu termostat digital, timer, display digital Led, flaps automat pentru directionare aer si multe alte functii importante pentru un astfel de aparat.

Aceasta aeroterma este perfecta pentru orice incapere, te ajuta sa te incalzesti in anotimpurile reci si sa ventilezi aerul in perioada calda. Dispune de functia de protectie IPX2, o functie importanta pentru o aeroterma, protectie impotriva picaturilor de apa ceea ce iti permite sa o montezi si in baie.

Design-ul este unul modern, compact si se incadreaza perfect in orice incapere. Este ultra subtire si are finisaj silver.

Specificatii 

  • aeroterma de perete
  • putere maxima 2000 W
  • 3 trepte putere
  • functii : timer, termostat, telecomanda, display digital LED, IPX2, flaps automat directionare aer, senzor de fereastra cu dispozitiv de oprire

Pareri cumparatori

Cumparatorii sustin ca aceasta aeroterma este conform asteptarilor si sunt multumiti de achizitia facuta. Majoritatea au spus ca este o aeroterma buna, cu un design deosebit. Unii cumparatori au mentionat faptul ca aceasta aeroterma este din materiale de calitate, rezistenta la umezeala si ca este o investitie buna. In concluzie, aceasta aeroterma este conform asteptarilor cumparatorilor, un produs foarte bun, cu functii importante.

Review cumparator : ” Un produs bun calitativ, arată bine, funcționare Ok până acum. Merită investiția.”

Review cumparator : ” Produsul a sosit la timp, stare foarte buna, merge excelent”

Review cumparator : ” Un produs bun, calitativ, arata bine, functioneaza ok, merita!”

Review cumparator : ” Am pozitionat aeroterma intr-un apartament si face caldura foarte bine. Am decis sa iau acest produs pentru ca am mai achiztionat produse de la firma Intax si am fost foarte multumit de servicii si de calitatea produselor pe care le-am luat. Are un raport pret/calitate foarte bun.”

9.7

CALITATE

9.5/10

PRET

9.5/10

DESIGN

9.9/10

FIABILITATE

9.8/10

PARERI PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Siletioasa
  • Design ultra-subtire, compact
  • Functionare buna

PARERI CONTRA

  • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *