Aparat aer conditionat Samsung AR35 12000 BTU

Review aparat aer conditionat Samsung AR35 12000 BTU

Samsung AR35 12000 BTU este un aparat de aer conditionat foarte bine vandut si cu multe review-uri pozitive din partea cumparatorilor. Acesta a fost plasat in topul celor mai bune aparate de aer conditionat din Romania.

Aparatul de aer conditionat Samsung AR35 12000 BTU apartine clasei energetice A++ dintr-o clasa de la A la D. Aparaul dispune de tehnologie Digital Inverter, o tehnologie care ajuta la economie de energie, reducand consumul de enrgie. Mentine temperatura dorita fara sa se opreasca si sa porneasca frecvent, avand o fluctuatie mai mica. Datorita faptului ca, foloseste magneti puternici si un amortizor, este un aparat foarte silentios.

Samsung AR35 12000 BTU are modul fast cooling, care functioneaza la cea mai rapida viteza a ventilatorului si raceste camera foarte rapid si eficient. In comparatie cu modul normal, acest mod raceste sau incalzeste mult mai repede si ajunge la temperatura dorita intr-un tomp foarte scurt.

Un lucru foarte important este faptul ca, acest aparat de aer conditionat dispune de filtru HD. Te ajuta sa respiri un aer mult mai curat si proaspat. Acest filtru HD capteaza praful, contaminarile din aer, alergenii cum ar fi polenul, mucegaiul etc.

Modul Good Sleep te ajuta sa te bucuri de un somn odihnitor. Regleaza automat temperatura si utilizeaza mai putina energie decat racirea obisnuita.

Aparatul dispune de functie de baleiere automata, in 2 directii, o functie care controleaza automat directia fluxului de aer iar caldura sau racirea este distribuita uniform in toate camera. Automat te bucuri de un mediu mai confortabil.

Citeste mai multe detalii

Specificatii

 • montare pe perete
 • incaperi pana la 35m²
 • filtru HD
 • compresor digital inverter BLDC
 • 3 trepte ventilator
 • tensiune alimentare 220 V240 V
 • agent de racire R32

Functii : racire, incalzire, ventilatie, dezumidificare

+ auto restart, good sleep, fast cooling

Dimensiuni unitate interna : lungime 805 mm, latime 194 mm, inaltime unitate interna 285 mm, greutate 8.1 Kg

Dimensiuni unitate externa : lungime 720 mm, latime 270 mm, inaltime 495 mm, greutate 23.2 Kg

 

Pareri cumparatori

Dupa cum am mentionat mai sus, acest aer conditionat a primit foarte multe review-uri din partea cumparatorilor. Majoritatea sunt review-uri pozitive, avand foarte multe aprecieri si cuvinte de lauda. Cumparatorii sustin ca acest aparat este unul foarte bun, raceste foarte bine si incalzeste la fel de bine, neavand nici o problema. Unii cumparatori au mentionat faptul ca, aparatul face fata la o suprafata mult mai mare decat e specificat in descriere. Unii au folosit aparatul conditionat pe o suprafata chiar si de 50 mp si rezultatul a fost uimitor. Multi dintre cumparatori au spus ca este un aparat slim si ca se aseaza foarte bine pe perete. Un avantaj il are faptul ca este silentios, pe placul tuturor cumparatorilor. Raportul calitate/pret bun.

Review cumparator : ” L-am folosit vara aceasta intr-un living de cc 50MP si face fata cu brio, este silentios si raceste repede. Imi place ca este mai slim decat alte aparate de aer si se vede bine pe perete. Ce sa zic merita bani, luati-l cu incredere:)”

Review cumparator : ” Sunt mutumit de aparat. Modul de racire este perfect pentru o suprafata de 40mp ”

Review cumparator : ” Un aparat foarte bun. Raport calitate/pret excelent. Raceste foarte bine si este silentios. Foarte multumit de achizitia acestui produs. ”

VEZI OFERTA CURENTA

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

PARERI PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Silentios
 • Eficient
 • Slim

PARERI CONTRA

 • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *