Aparat aer conditionat Heinner Obsidian

Heinner Obsidian 12000 BTU este un aparat de aer conditionat ce vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte bun, foarte avantajos. Acest aparat de aer conditionat a multumit cumparatorii deoarece imbina foarte bine partea estetica cu cea practica.

Design-ul este unul deosebit, are panel timp oglinda de culoare neagra, foarte elegant si ideal pentru orice casa. Acesta se va integra perfect  pe orice perete fie el alb, colorat sau cu tapet.

Dimensiuni unitate interna : lungime unitate interna de 18 cm, latime de 90 cm, inaltime de 31.2 cm iar greutatea de 9.9 Kg.

Dimensiuni unitate externa : lungime unitate externa de 800 mm, latime de 333 mm, inaltime 554 mm iar greutatea de 29.1 Kg.

Aparatul de aer conditionat Heinner Obsidian 12000 BTU este prevazut cu o capacitate de racire a temperaturii de 12000 BTU si 13000 BTU de incalzire a temperaturii si este recomandat pentru incaperile de pana la 23 m²

Clasa energetica in care este incadrat aparatul este de A++. o clasa performanta pentru un sistem de climatizare ceea ce va duce la un consum energetic redus.

VEZI OFERTA CURENTA 

Aparatul dispune de patru functii cum ar fi dezumidificare, incalzire, racire si ventilatie.

Caracteristici :

 1. Auto Clean
 2. Follow me
 3. Detectare pierdere agent frigorific
 4. Telecomanda
 5. Auto-diagnoza
 6. Functia ECO
 7. Control Wi-FI
 8. Super Ionizare
 9. Filtru cu densitate ridicata
 10. Operare silentioasa
 11. Functia Forest wind
 12. Functie mentinere temperatura 8 ﹾ
 13. Laterale iluminate colorat pe timpul functionarii

Aparatul  Heinner Obsidian 12000 BTU are patru trepte de viteza, fiind un aparat foarte puternic si silentios, te poti bucura in liniste datorita functiei de Mute Operation care opreste orice sunet.

Pareri clienti : Clientii au declarat ca acest aparat este unul foarte bun, are foarte multe functii utile pentru orice problema, Acestia il recomanda cu toata increderea deoarece este un aparat care isi face treaba foarte bine si la un pret destul de avantajos. Raportul calitate/ pret fiind foarte bun.

9.6

CALITATE

9.5/10

PRET

9.4/10

DESIGN

9.6/10

FUNCTII

9.8/10

FIABILITATE

9.8/10

PARERI PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Functii foarte diversificate
 • Tehnologie Wi-fi
 • Sistem de filtrare performant

PARERI CONTRA

 • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *