Aparat de calcat Philips Steam&Go GC310/55 : Review

Iti doresti sa calci hainele in orice moment, rapid si simplu? Aparatul de calcat vertical portabil cu abur de la Philips Steam &Go este cel mai perfect aparat de calcat. Poti calca cu acest aparat chiar si diferite articole care sunt mai greu de calcat. Alaturi de un fier de calcat este mai mult ca perfect. Ca sa poti calca cu acest aparat nu ai nevoie de o masa de calcat. Formula cu abur iti aranjeaza cutele rapid si usor. Acest abur este furnizat de o pompa electrica. Pentru haine mai groase are o perie care ajuta tesatura sa fie aranjata uniform.

Aparatul de calcat Phillips nu numai ca te ajuta sa calci hainele rapid si simplu dar ucide si 99,9 % din bacteriile de pe haine si le curata fara a fi nevoie de spalare imediata a hainelor. Poti scapa de mirosuri neplacute cum ar fi cele de tigara, corporale sau de mancare deoarece aburul indeparteaza aceste mirosuri.

Aparatul are o putere de 1000 de W si o greutate de 0.66 kg.

Pareri clienti

Clientii care au cumparat acest aparat de calcat au spus ca sunt foarte multumiti de calitatea aparatului.Este un aparat care curata foarte bine si calca pe verticala foarte bine si protejeaza tesaturile.Este un aparat practic si rapid atat in casa cat si atunci cand pleci in calatorii.Netezeste si improspateaza foarte bine hainele.

Aparat de calcat vertical cu abur Philips Steam&Go GC310/55, 1000 W, 0.06 l, Alb/Albastru

9.5

Calitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Fiabil

9.9/10

Design

9.7/10

PARERI PRO

  • Calca, netezeste
  • Util
  • Pret accesibil
  • Ideal pentru calatorii

PARERI CONTRA

  • Rezervor mic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *