Aparat de calcat vertical cu aburi Philips Seria 3000 STH3010/700

Philips Seria 3000 STH3010/700 este un aparat de calcat foarte bun, potrivit pentru cei care sunt mereu pe fuga si nu pot folosi masa de calcat. Acest aparat de calcat are foarte multe review-uri bune, cu pareri pro si multi clienti multumiti. Cu ajutorul acestui aparat vertical cu aburi de la philips poti avea haine impecabile, fara cute intr-un timp foarte scurt .

Aparatul de calcat vertical Philips Seria 3000 STH3010/700 netezeste cutele rapid si ofera siguranta fara risc de arsuri pe haine. Este usor de transportant, ideal si util atat acasa cat si in calatorii.

Rezervorul aparatului de la Philips are o capacitate destul de mare pentru un aparat de calcat vertical, de 100 ml si se poate umple foarte usor de la robinet.

Design-ul este unul modern si foarte placut .

VEZI OFERTA CURENTA

Pareri Clienti : Clientii care au cumparat acest aparat de calcat vertical au spus ca sunt foarte multumiti de achizitia facuta, isi merita banii si este un produs de calitate. Majoritatea au spus ca se poate folosi foarte usor si calca neasteptat de bine. Review-urile au fost bune si foarte bune iar Raportul calitate/pret corect.

9.7

PRET

9.4/10

CALITATE

9.5/10

DESIGN

9.8/10

FUNCTII

9.9/10

PARERI PRO

  • Usor de folosit
  • Util
  • Compact

PARERI CONTRA

  • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *