Aspirator cu sac Electrolux PD91-4DB

Aspiratorul cu sac de la Electrolux, model PD91-4DB este unul foarte util si foarte usor de manevrat avand rotile XL Easy-Roll si peria cu rulment care sunt concepute sa lucreze impreuna. Sistemul PureFlow te ajuta sa obtii performante la aspirare, avand si accesoriu 3in1 care merge pe orice suprafata sau textura. Suportul de scari te ajuta sa scapi de neplaceri, atunci cand aspirati scarile Pure D9 sta nemiscat pe trepte.

Puterea de absorbtie se poate ajusta manual, doar o simpla apasare pe butonul de reglare de pe aspirator. Atunci cand sacul este plin, aspiratorul are indicator sac de praf plin. Pe display va apare imediat atunci cand trebuie sa schimbati sacul.

Datorita Filtrului Hygiene Filter anti-mirosuri puteti absorbi toate mirosurile neplacute iar filtrul lavabil Hygiene 12 retine pana si cele mai mici particule de praf. Tubul telescopic este foarte usor, din aluminiu si minimizeaza zgomotul in timpul aspirarii. Puteti sa va deplasati pe o distanta de 12 metri atunci cand aspirati.

Putere 550 W
Nivel zgomot 69 dB
Capacitate colectare 5 l
Raza de operare 12 m

9.3

pret

9.0/10

calitate

9.5/10

functii

9.5/10

PARERI PRO

  • util
  • nu face zgomot
  • reglare manuala a puterii
  • filtru anti-mirosuri
  • pentru mai multe suprafete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *