Aspirator fara sac Philips PowerPro Compact FC9334/09 : Review

Esti in cautarea unui nou aspirator care sa-ti usureze treaba ?Aspiratorul fara sac Philips PowerPro este un super aspirator de o calitate superioara .Aspiratorul are functie de PowerCyclone 5, aspiri rapid praful si economisesti energie electrica. Clasa de eficienta energetica A, are cap de aspirare TriActive, cap de aspirare pentru podele dure si filtru antialergic. In doar cativa pasi poti sa faci totul impecabil. Fanta de admisie are un design facut in asa fel ca aerul sa intre rapid. In compartimentul ciclonic se separa praful de aer si murdaria din filtrul ciclonic se separa datorita lamelor de evacuare.

Capul de aspirare TriActive are 3 actiuni super puternice, te ajuta sa faci curatenie rapid.

Datorita clasei A poti sa faci curatenie chiar si pe suprafetele foarte dure.

Daca te confrunctie cu praful in exces cat si cu multe fire de par, peria Turbo Brush elimina cu 25 % mai mult par. Este perfecta pentru covoare si nu lasa nici macar o scama. Are perie rotativa care te ajuta sa scapi pana si de cele mai mici particule de praf sau par.

Compartimentul pentru praf este unul interesant si cu un design iesit din comun ,poti sa golesti murdaria fara sa faci mizerie.

Este ideal pentru persoanele care sunt alergice la praf deoarece acest aspiratorul are filtrul antialergic si capteaza pana si praful fin.

Aspiratorul este fara sac, murdaria se aduna intr-un compartiment si o poti goli foarte usor. Nu mai ai nevoie sa cumperi saci de fiecare data.

Eficienta energetica Clasa A

Curatarea covoarelor Clasa C

Curatarea suprafetelor dure Clasa A

Emisii de praf Clasa A

Aspiratorul are o inaltime de 247 mm si o adancime de 410 mm.

Are filtru anti-alergeni si accesorii pentru spatii inguste mperie integrata si perie turbo.

Tehnologie PowerCyclone 5

Colecteaza pana la 1 , 5 l si are o putere de 650 W .

Pareri clienti

Clientii care au cumparat acest aspirator au spus ca sunt foarte multumiti de calitatea acestuia, ca este un produs fiabil si isi face foarte bine treaba. Produsul nu numai ca te face sa economisesti dar te ajuta sa ai o curatenie impecabila. Este un produs care merita toti banii.

Aspirator fara sac Philips PowerPro Compact FC9334/09, PowerCyclone 5, perii TriActive, TurboBrush, Parchet, filtru anti-alergic ECARF, Verde

9.7

calitate

9.5/10

fiabil

10.0/10

pret

9.5/10

PARERI PRO

  • foarte bun
  • foarte folositor
  • curatare impecabila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *