Aspirator vertical Philips FC6725/01 : Pareri

Descriere

Philips FC6725/01 este o varianta foarte buna atunci cand cautati un aspirator vertical, performant, cu o putere mare de aspirare si precisa a murdariei. Acest aspirator este unul foarte popular, plasat in topul celor mai bune aspiratoare de acest gen, apreciat de foarte multi cumparatori.

Aspirator vertical Philips FC6725/01 este un aspirator 2 in 1, proiectat sa aspire chiar si in locurile greu accesibile avand un cap de aspirare la 180°. Dispune de un motor puternic, PowerBlade, proiectat pentru vitaza ridicata a aerului, acesta permite o aspirare foarte puternica la nivelul capului de aspirare.

Aspiratorul vertical SpeedPro se manevreaza foarte usor si este foarte flexibil. Cu acest aspirator poti ajunge rapid peste tot pentru a curatat orice urma de murdarie, chiar si cea de sub mobila joasa. Are un compartiment de praf in partea superioara care permite un unghi mai mic.

Avantajul cel mai important il constituie faptul ca acest aspirator este unul portabil, unitatea este datasabila. Contine accesorii pentru spatii inguste si perie integrata ideale pentru curatarea tavanelor si a rafturilor.

Capul de aspirare al aspiratorului este cu Led, ideal pentru a indentifica usor orice murdarie sau praf, scame, fire de par etc. Led-urile scot la suprafata praful si murdaria in timp ce dispozitivul se deplaseaza.

Cu bateriile Li-ion de 21,6 V de care dispune acest aspirator puteti curata pana la 40 de minute in modul normal si 20 de minute in modul Turbo pana la urmatoare reincarcare.

SPECIFICATII

Caracteristici aspirator vertical :

  • aspirator vertical cu acumulator
  • tehnologie PowerCyclone 7 
  • pentru podele, multi-suprafete
  • functii : indicator luminos, control maner, variator de putere
  • capacitate colectare 0.4 l

Pareri clienti

Cumparatorii sustin ca acest aspirator este unul destul de bun, are o putere de aspirare foarte mare si este unul foarte usor de manevrat. Majoritatea sustin ca aspiratorul nu este zgomotos, fiind un avantaj foarte bun. Aspiratorul functioneaza conform cerintelor cumparatorilor, ba mai mult unii spun ca le-au depasit asteptarile. Pentru cei mai multi cumparatori faptul ca acest aspirator dispune de Led-uri reprezinta un lucru foarte bun deoarece multi dintre ei au spus ca nu se asteptau sa gaseasca murdarie veche in locurile unde stiau ca au curatat. Aceste Led-uri au scos la iveala si cea mai putin vizibila murdarie. Raportul calitate/pret este corect.

VEZI STOC SI PRET

9.8

PRET

9.5/10

CALITATE

9.7/10

FUNCTII

9.9/10

DESIGN

9.9/10

FIABILITATE

10.0/10

PARERI PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Flexibil, usor de manevrat
  • cu Led-uri
  • Silentios

PARERI CONTRA

  • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *