Calorifer electric cu ulei Daewoo : Pareri

by:

Fără categorie

In acest articol va prezint caloriferul electric de la Daewoo, un calorifer foarte bine vandut si apreciat in randul cumparatorilor. Acest calorifer este unul electric, cu ulei, cu o putere de 2500 W.

Caloriferul dispune de 13 elementi, 5 canale de ulei si se poate seta in functie de putere avand 3 nivele de putere. Are termostat reglabil, puteti seta temperatura in functie de cat doriti sa se incalzeasca.

Foarte important este faptul ca acest calorifer dispune si de protectie de supraincalzire. Este un calorifer sigur, util si usor de folosit.

De ce sa alegem un calorifer pe ulei atunci cand dorim sa achizitionam unul? Caroriferele pe ulei sunt mai eficiente datorita princiiului de raspandire a calzurii. Ajuta si la incalzirea peretilor nu numai la incalzirea aerului din incapere. Ba mai mult, retine caldura mai mult timp chiar daca a fost oprit. Este una dintre cele mai sigure solutii de incalzire cu curent electric.

Caloriferul este pe roti, fiind foarte usor de transportat si mutat in orice incapere. Are si spatiu de depozitare pentru cablu astfel incat evitati sa va impiedicati de cablu.

VEZI OFERTA CURENTA

Design-ul este unul placut, se incadreaza perfect in orice incapere si nu ocupa mult spatiu.

Pareri Clienti : Cumparatorii sustin ca este un produs care isi face treaba si sunt multumiti de faptul ca l-au cumparat. Incalzeste foarte bine, intr-un timp rapid. Majoritatea au dat review-uri bune si au spus ca merita banii. Nu este un calorifer foarte scump, este la un pret avantajos.

Calorifer electric cu ulei Daewoo

9.2

PRET

8.5/10

CALITATE

9.0/10

DESIGN

9.8/10

FUNCTII

9.5/10

PARERI PRO

  • Raport calitate/pret
  • Incalzire rapida
  • Util
  • Pe ulei

PARERI CONTRA

  • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *