Cele mai bune purificatoare de aer : Recomandari

by:

Aparate filtrare aerCLIMATIZARE

Un purificator de aer poate fi o adevarata investitie in orice casa, pentru a mentine mediul sanatos si de a avea un aer curat. In prezent, se gasesc purificatoare de aer foarte moderne care nu numai ca elimina poluantii, dar, de asemenea, umidifica si ionizeaza aerul. Purificatorul de aer ajuta la eliminarea alergenilor si a mirosurilor neplacute.

In interior, aerul poate fi la fel de poluat, sau mai poluat decat aerul din exterior. Cele mai bune purificatoare de aer folosesc un sistem intern de ventilare pentru a trage aerul printr-o serie de filtre care inlatura particulele precum praful, bacteriile, polenul etc. Purificatorul de aer raspandeste in camera aerul curat si purificat si mentine mediul sanatos.

TOP 3 purificatoare de aer

  • Purificator de aer Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

Purificatorul de aer Xiaomi Smart Air Purifier 4Pro elimina 99,97% din parul de animale de companie, praf, polenul, fumul, TVOC si particulele fine de pana la 0,3 microni(mai putin de 1% din diametrul firului de par ). Este utilizat pentru ionizare, purificare si dezodorizare. Este unul dintre cele mai bune purificatoare de aer, foarte recomandat de multi cumparatori. In doar o ora purifica o incapere de 165 m2.

purificator de aer

 

  • Purificator de aer Philips AC1715/10

Philips AC1715/10 purifica aerul in mai putin de 10 minute si elimina 99,9% din virusuri, alergeni si substante poluante. Rapid si eficient datorita ratei sale de eliberare de aer cu curat (CADR) de 300 m³/h. Este testat si certificat pentru calitate. Purificatorul este ideal in orice casa, fiind foarte usor de folosit si de asemenea foarte silentios, perfect pentru a avea un aer curat si un mediu sanatos.

Dispune de un senzor profesional AeraSense care scaneaza cu precizie aerul de 1000 x pe secunda pentru a detecta orice tip de poluant daunator. Are un design eficient energetic si functioneaza la putere maxima de 27 W.

  • Purificator de aer Samsung AX40R3030WM/EU

Purificatorul de aer Samsung AX40R3030WM/EU are sistem de purificare cu mai multe straturi. Datorita acestui sistem de filtrare in mai multe straturi, purificatorul Samsung asigura un aer foarte curat si sigur in orice locuinta. Are un design premium, elegant si o forma eleganta cu margini rotunde. Este prevazut cu un maner incorporat ceea ce il face mai usor de mutat.

Citeste si :Dezumidificator Star-Light DHM-1635W

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *