Cuptor cu microunde Heinner HMW-20MBKSS : Review

Heinner HMW-20MBKSS este o alegere buna atunci cand doriti sa achizitionati un cuptor cu microunde, bun si la un pret accesibil. Acest cuptor a primit foarte multe review-uri pozitive din partea cumparatorilor, majoritatea sustinand ca functioneaza foarte bine.

Cuptor cu microunde Heinner HMW-20MBKSS are o putere de 700 W si 6 trepte de putere fiind optiunea ideala pentru preparate gatite rapid si uniform. Are o capacitate foarte generoasa de 20 L.

Cuptorul dispune de functii necesare pentru un cuptor cu microunde cum ar fi functia de decongelare care permite decongelarea alimentelor intr-un timp foarte rapid atunci cand ne-am dat seama ca am uitat sa punem alimentele pentru gatit la decongelat. In doar cateva minute, ingredientele sunt dezghetate foarte rapid si uniform.

Timerul programabil si timp maxim de gatire de doar 30 minute. Timerul care este programabil se va opri automat atunci cand il setezi.

La finalizarea oricarui program, cuptorul beneficieaza de semnal sonor. Te antentioneaza cand preparatele sunt gata iar apoi se va opri automat.

Citeste mai multe detalii

Design

Cuptorul cu microunde HEINNER HMW-20MBKSS dispune de un design modern, are ornamente argintii si butoane rotative cromate. Are panou de comanda mecanic ce iti permite sa selectezi cu usurinta functiile si nivelul de putere dorit. Vei sti in orice moment in cat timp va fi gata mancarea. Este perfect pentru orice bucatarie fie ea simpla sau moderna.

Dimesiuni : latime 45.1 cm, adancime 36 cm, inaltime 25.6 cm, greutate 10 kg, diametru platou rotativ 24.5 cm

Specificatii :

  • cuptor cu microunde – deschidere usa stanga
  • capacitate 20 l
  • panou comanda mecanic
  • programe predefinite : rumenire, dezghetare, incalzire

Pareri cumparatori

Cumparatorii sustin ca acest cuptor cu microunde este conform asteptarilor. Acestia au spus ca functioneaza foarte bine si le place faptul ca dezgheata alimentele foarte uniform si rapid. Majoritatea au subliniat faptul ca este un cuptor destul de incapator si este foarte potrivit pentru uz casnic. Unii cumparatori au mentionat ca sunt multumiti si de design-ul care este unul modern, perfect pentru orice bucatarie. Raport calitate /pret bun.

VEZI OFERTA CURENTA

Review cumparator : ” Excelent// Foarte bun si usor de folosi”

Review cumparator : ” Recomand cu plăcere”

Review cumparator : ” F. Bun, multumita si de aspect si de cum funcioneaza.”

9.5

CALITATE

9.5/10

PRET

9.0/10

DESIGN

9.8/10

FIABILITATE

9.8/10

PARERI PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de folosit
  • Usor de curatat
  • Incalzire rapida, dezghetare
  • Design modern

PARERI CONTRA

  • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *