Espressor automat Krups Espresseria Automatic EA8161

by:

Expressoare & Cafetiere

Krups Espresseria Automatic EA8161 este o alegere foarte buna daca va doriti un espressor automat bun, care a multumit foarte multi cumparatori. Acest Espressor este disponibil pe 3 nuante, alb, negru si gri.

Espressorul automat Krups Espresseria Automatic EA8161 se alimenteaza cu, cafea boabe iar rezultatul este o cafea aromata, intensa. Are o putere de 1450 W iar presiunea pompei este de 15 bar.

Dispune de sistemul patentat Thermoblock care ofera o cafea foarte aromata, cu un gust aparte. Esenta unui espresso perfecta, ca la cafenea o puteti obtine foarte usor acasa, cu acest espressor.

Pe langa espresso cu acest aparat puteti sa faceti si cafe lungo, cappucinno sau caffe latte. Vine la pachet cu un recipient din inox pentru pastrarea laptelui in conditii optime iar impreuna cu duza pentru cappucino va veti bucura de o bautura perfecta exaxct ca la cafeneaua preferata.

Aparatul este prevazut cu o functie de memorare care permite salvarea 2 tipuri de retete diferite de bauturi, iar atunci cand doresti sa te bucuri de bautura preferata este suficient sa apesi pe un singur buton.

Espressorul are functie de temperatura si rasnire, setarile de rasnire si cele de temperatura te ajuta sa ai rezultate foarte bune la prepararea cafelei.

Design

Espressorul automat Krups Espresseria Automatic EA8161 are un design compact si este prevazut cu un recipient pentru 250 g de boabe de cafea si un rezervor de apa cu o capacitate de 1.7 L. Dispune de un ecran LCD intuitiv, de mari dimensiuni pentru un mai bun control al setarilor de temperatura si rasnire.

Espressorul automat Krups Espresseria Automatic EA8161 merge perfect in orice bucatarie, fie ca este de mici dimensiuni.  Indiferent de nuanta, alb, negru sau gri se va incadra perfect oriunde. Design-ul este unul elegant, modern.

Este facut din materiale de inalta calitate, durabile. Materialele rasnitei sunt din metal, foarte rezistent.

Dimensiuni : latime 24.5 cm, adancime 33 cm, inaltime 36.5 cm, inaltime maxima ceasca 10.5 cm

Specificatii : 

 • espressor automat – cafea boabe
 • tip bautura : cafea, espresso, espresso intenso, cappucino, latte
 • 2 duze cafea
 • 3 trepte de macinare rasnite, 3 trepte temperatura
 • presiune pompa 15 bar
 • capacitate compartiment cafea 260 g
 • capacitate rezervor apa 1.7 l

Functii : Oprire automata, tava de scurgere detasabile, sistem decalcifiere, setare temperatura, setare cantitate cafea, setare grad macinare, inaltime ajustabila a duzei de cafea, rasnite sistem ThermoBlock, rezervor apa detasabil, sistem de memorare, setare nivel apa, abur, sistem cappuccino, filtrearea apei, rezervor lapte detasabil.

Pareri cumparatori

Cumparatorii sustin ca acest espressor automat krups este unul foarte bun, functioneaza foarte bine si face o cafea aromata si cu un gust intens. Majoritatea cumparatorilor sustin ca espressorul este foarte bun in orice casa, este compact si are un design modern. Unii cumparatori au mentionat faptul ca este foarte usor de intretinut si mai ales ca este silentios, un avantaj foarte mare la un astfel de aparat. In concluzie este un espressor bun, face o cafea cum trebuie si este foarte usor de utilizat.

Review cumparator : ” Sunt foarte multumit, face o cafea buna si e usor de intretinut.”

Review cumparator : ” Face o cafea excelenta (conteaza si ce cafea iei)
Sunt multumit si de latte, mai putin de capuccino, per total e un aparat f bun pentru acasa.”

Review cumparator : ” Un aparat exceptional si foarte compact.
Usor de utilizat si de curatat.
Recomand cu incredere.”

9.5

CALITATE

9.5/10

PRET

9.0/10

DESIGN

9.8/10

FIABILITATE

9.8/10

PARERI PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Compact
 • Cafea excelenta
 • Usor de utilizat, de curatat
 • Silentios

PARERI CONTRA

 • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *