Espressor manual De’Longhi EC221.B – Review

Espressorul manual De’Longhi Ec221.B este o alegere foarte buna atunci cand va doriti o cafea buna, aromata si cu spuma cat doriti. Acest espressor este unul dintre cele mai vandute si apreciate de cumparatori.

De’Longhi EC221.B este un espressor manual cu dispozitiv de spumare si sistem self-priming adica, mereu gata de functionare, oricand va doriti cafeaua preferata.  Espressorul este un aparat conceput pentru a face un espresso autentic dar si un cappucino perfect deoarece dispune si de sistem Cappucino, ce iti ofera o spuma cremoasa, bogata exact cum trebuie sa aiba un cappucino adevarat.

Din punctul meu de vedere, acest espressor este unul care isi face treaba foarte bine, pretul este unul decent iar calitatea pe masura.

Materialele din care este facut sunt din otel inoxidabil (boiler ) de inalta calitate si durabile. Rezervorul de apa este transparent.

Caracteristici : 

  • functie de oprire automata
  • sistem cappuccino
  • buton selector unic on/off
  • filtrul 2 in 1 pentru cafea macinata si pentru capsule pad
  • rezervor capacitate de 1 litru, detasabil + tavita detasabila
  • tesator cafea incorporat

Pareri Clienti : Majoritatea cumparatorilor sunt foarte multumiti de alegerea facuta. Acestia sustin ca acest espressor este unul foarte bun, exact ce trebuie intr-o casa de iubitori de cafea. Atat cafeaua cat si cappuccino ies delicioase si aromate, exact cum trebuie sa fie. Unii cumparatori au spus ca le place faptul ca se pot face doua cesti simultan astfel economisind timp si energie.  Espressorul este recomandat mai departe datorita faptului ca face o cafea foarte buna, are un design chic, este compact, usor de instalat si curatat. Dispune de multe avantaje ceea ce ii face pe cumparatori fericiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *