Feliator carne Hendi Profi Line 220 : Review

Hendi Profi Line 220, un feliator profi, plasat in topul celor mai bune feliatoare de acest gen, apreciat si mult discutat de cumparatori primind foarte multe review-uri bune.

Feliatorul carne Hendi Profi Line 220 este un produs folosit pentru uz comercial profesional insa se poate folosi si acasa, in bucataria proprie. Acest feliator este unul puternic avand o putere de 280 W. Dispune de multe functii importante de care are nevoie un aparat de tipul acesta, cu un motor de mare putere pentru felierea carnii tari, cu o functie de racire cu aer pentru protectia impotriva supraincalzirii.

Acest feliator indeplineste toate cerintele de siguranta pentru utilizarea comerciala cum ar fi :

  • protectie la activare daca sistemul de ascutire sau capacul axului nu sunt montate
  • reglarea la grosimea 0 mentine lama in spatele aparatorii
  • sania poate fi blocata si scoasa doar daca lama este reglata la grosimea 0

Feliatorul carne Hendi Profi Line 220 este fabricat din materiale rezistente, durabile, de calitate superioara. Carcasa este facuta din aluminiu acoperit si dispune de picioruse antiderapante pentru o siguranta mai mare, atunci cand aparatul este in functiune. Lama este din otel inoxidabil calit, un material rezistent.

Aparatul poate fi reglat atunci cand doriti sa obtineti felii egale, de diferite grosimi. Diametrul maxim de feliere este de 150 mm.

Feliatorul este unul foarte usor de utilizat, rapid si usor de demontat pentru curatare.

VEZI STOC SI PRET

Pareri Clienti : Cumparatorii sustin ca acest feliator este unul cu o functionare ireprosabila, este un produs premium ce poate fi utilizat atat in scop profesional cat si acasa, in orice bucatarie. Majoritatea au spus ca este foarte usor de folosit, silentios si sunt multumiti de achizitia facuta. Raportul calitate/pret este corect.

9.3

Calitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Fiabilitate

9.0/10

PARERI PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Foarte usor de utilizat
  • Materiale durabile
  • Usor de curatat

PARERI CONTRA

  • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *