Masina de paine FRAM FBM-900BK Review

FRAM FBM-900BK este un model de masina de facut paine cu programe variate, perfecta pentru orice bucatarie. Aceasta masina de facut paine este un aparat potrivit pentru a te bucura de paine proaspata, coapte direct in casa.

Masina de facut paine FRAM FBM-900BK prezinta o putere de 550 W si pune la dispozitie o capacitate de 700-1000 grame. Dispune de 12 programe, de la reteta de paine obisnuita, paine integrala, paine dulce, frantuzeasca etc. Doar trebuie sa adaugi ingredientele si sa setezi programul dorit iar aparatul iti face cea mai gustoasa paine.

Masina de facut paine are functia de mentinere la cald de 30 de minute si functie de programare intarziata, puteti amana ora cand painea va fi gata, cu pana la maxim 13 ore.

VEZI OFERTA CURENTA

Pareri cumparatori

Aceasta masina de facut paine este un electrocasnic foarte practic si util in orice bucatarie. Majoritatea cumparatorilor sustin ca au facut o achizitie foarte buna cumparand aceasta masina de paine si se bucura de paine proaspata, direct la ei acasa. Este foarte usor de folosit si tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele pe care le doresti. Raportul calitate/pret este bun.

Descopera ofertele Crazy Days de la eMag!

Citeste si :Razatoare Tefal Fresh Express+ MB756G31 Review

10

Calitate

9.9/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

PARERI PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Practica
  • Usor de folosit

PARERI CONTRA

  • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *