Masina de spalat vase incorporabila Heinner

Masina de spalat vase incorporabila de la Heinner, un real ajutor in orice bucatarie. O masina de calitate, iti ofera rezultate perfecte si un consum redus de energie electrica facand parte din clasa energetica A++. Este foarte incapatoare, are o capacitate de incarcare de 10 seturi. Masina de spalat vase Heinner este foarte usor de utilizat, printr-o simpla apasare de buton puteti seta programul dorit si functiile suplimentare avand display LED si control electronic. Foarte usor puteti programa cand sa porneasca si puteti porni masina si sa o opriti chiar si la jumatatea programului.

Masina de spalat vase are un dispozitiv de siguranta impotriva inundatiilor, aquastop, puteti lasa masina sa functioneze oricand chiar daca nu sunteti acasa, aquastop va intrerupe alimentarea cu apa in cazul in care apare o problema.

Beneficiaza de mai multe programe de spalare cum ar fi, prespalare, program rapid, eco, super 50, 65 C, Intensiv, hygene.

Tip incastrare – incorporabil

Numar programe – 6

Tensiune alimentare – 230 W

Panou electronic, semi- integrat

FUNCTII SI PROGRAME : rapid, dezinfectare, prespalare, economic, delicat, intensiv, protectie impotriva inundatiilor, incarcare la jumatate, cos superior ajustabil.

Consum anual energie 211 kWh

Consum de energie/ciclu de spalare 0.73 kWh

Consum mediu anual de apa 3080l

Consum de apa/ciclu de spalare 11l

DIMENSIUNI : Inaltime 82 cm 87, Latime 45 cm, Adancime 59.8 cm, Lungume furtun 170 cm 200 cm, Lungime cablu 165 cm, Greutate 32 Kg

9

PRET

9.0/10

CALITATE

9.0/10

PARERI PRO

  • incapatoare
  • raport calitate/ pret

PARERI CONTRA

  • nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *