Panou electric decorativ de incalzire cu infrarosu TRIO 430W : Review si Pareri

by:

Aparate de incalzireCLIMATIZARE

TRIO 430W este un panou electric de incalzire cu infrarosu, o alegere foarte buna atunci cand va doriti un produs util, care sa functioneaze foarte bine si sa aiba si un design deosebit.

Panoul electric decorativ TRIO 430W este un panou care ofera caldure si confort termin in orice camera. Acest efect se datoreaza undelor lungi de infrarosu. Cu ajutorul acestui panou de incalzire reduceti consumul de energie si economisti astfel incalzirea. Acest panou functioneaza prin fribra de carbon, o fibra care este incalzita si are o conductivitate termina ridicata.

Panou este realizat din materiale rezistente, de calitate. Partea principala este realizata dintr-un film de incalzire din polimer, nu se indoaie sau se rupe. Este fixat cu lamele de lemn.

Puterea panoului este de 430 W, o putere relativ buna si poate ajunge la o temperatura maxima a suprafetei de 75C.

Dimensiuni : 100x 57 cm

Pareri Clienti : Cumparatorii sustin ca acest panou electric este unul bun si util, da randament si are un design foarte special. Panoul consuma foarte putin si incalzeste destul de bine. A primit foarte multe review-uri bune din partea cumparatorilor, majoritatea fiind multumiti.

Panou electric decorativ de incalzire cu infrarosu TRIO 430W

9.1

PRET

8.5/10

CALITATE

9.0/10

DESIGN

9.5/10

FUNCTII

9.5/10

PARERI PRO

  • Util
  • Incalzeste bine
  • Design special
  • Materiale rezistente

PARERI CONTRA

  • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *