Plita incorporabila Hansa BHKW310300 2 arzatoare Review

Plita incorporabila hansa BHKW310300 poate fi o alegere foarte buna daca optati pentru o plita cu 2 arzatoare. Hansa ofera o plita eleganta, disponibila in doua culori, alb si negru, potrivita pentru fiecare bucatarie.

Hansa BHKW310300 este o plita incorporabila din sticla termorezistenta, cu 2 arzatoare pe gaz, foarte moderna avand un design special. Aceasta plita dispune de panou de comanda frontal, cu 2 butoane elegante si practice, foarte usor de folosit si de curatat.

Plita pe gaz Hansa este dotata cu 2 suporturi de fonta, foarte stabile si robuste potrivite pentru orice tip de vas. Aceste suporturi sunt foarte stabile pentru vasele de gatit si se pot spala chiar si in masina de spalat vase.

Plita este din sticla termorezistenta, foarte usor de curatat, chiar si cele mai persistente pete. Suprafata plitei este neteda, sticla fiind de inalta calitate.

Siguranta si incredere datorita functiei de stingere a flacarii. Plita Hansa este dotata cu o supapa de siguranta la stingerea flacarii care intrerupe imediat alimentarea cu gaz.

Functia de autoaprindere este foarte importanta la o plita, doar printr-o simpla rotire a butonului, aprindeti arzatorul foarte rapid. Foarte interesant este faptul ca atunci cand arzatorul se stinge, plita se reaprinde automat.

VEZI PRET

Despre brand 

Stiati ca, Hansa face parte din grupul Amica, un producator european de aparate electrocasnice ce are o activitate in peste 50 de tari. Produsele hansa sunt produse moderne si cu tehnologii de ultima generatie. Hansa este o marca europeana de aparate electrocasnice de inalta calitate, cu design unic si eficienta recunoscuta.

Citeste si :Plita incorporabila Arctic ARSGN64125S

Pareri cumparatori

Cumparatorii spun despre aceasta plita incorproabila cu doua arzatoare ca este conform asteptarilor si majoritatea dintre ei sunt multumiti atat de felul in care functioneaza cat si de aspect. Majoritatea cumparatorilor au spus despre Hansa BHKW310300 ca este facuta din materiale de calitate, gratarele sunt din fonta, foarte stabile. Cei mai multi dintre cumparatori au spus ca au optat pentru o plita cu doua arzatoare deoarece considera ca sunt suficiente. Unii cumparatori chiar au mentionat ca, plita de culoare alba este mai usor de intretinut.

VEZI OFERTA CURENTA

9.8

Calitate

9.7/10

Pret

9.5/10

Design

10.0/10

Eficienta

10.0/10

PARERI PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Design modern
  • Gratare fonta
  • Aprindere automata
  • Materiale calitate

PARERI CONTRA

  • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *