Rasnita electrica Heinner HCG-200RED : Review

by:

Expressoare & Cafetiere

Ai nevoie de o rasnita electrica pentru cafea, condimente sau orice al tip de ingredient care are nevoie sa fie maruntit? Rasnita electrica HEINNER HCG-200RED este o solutie perfecta atunci cand cauti un aparat bun pentru maruntire, care sa te ajute in doar cateva secunde.

HEINNER HCG-200RED este o rasnita puternica, cu o capacitate de 60 de grame de cafea boabe sau orice alt ingredient, intr-o singura tura.

Are un motor puternic, cu o putere de 200 W, fara sa se incinga in timpul macinarii. Materialele din care sunt facute, cutitul si cavitatea aparatului sunt din inox rezistent, durabile, care macina orice ingredient rapid, la dimensiune uniforma.

Rasnita este prevazuta cu un sistem de siguranta, se opreste automat atunci cand capacul este desfacut si previne posibilele accidente.

Caracteristici : 

 • rasnita electrica
 • putere 200 W
 • capacitate 60 g
 • functie supraincalzire
 • sistem de siguranta
 • utila si sigura
 • rezistenta si eficienta

Pareri cumparatori

Rasnita electrica HEINNER HCG-200RED a primit foarte multe review-uri pozitive din partea cumparatorilor. Cumparatorii sustin ca aceasta rasnita este una foarte buna, utila in orice bucatarie. Majoritatea sustin ca produsul isi face treaba foarte bine, intr-un timp scurt ei pot macina orice isi doresc.Faptul ca functioneaza foarte bine o spun aproape toti cumparatorii. Pe langa faptul ca rasnita isi face treaba foarte bine, un avantaj destul de bun este aspectul acesteia. Aspectul este unul foarte apreciat de cumparatori, fiind foarte placut, incadrandu-se perfect in orice bucatarie. Raportul calitate/pret este unul bun.

Despre brand 

HEINNER este un brand aparut in anul 2011. Brandul este dedicat tuturor pasionatilor de gatit, mesterit, iubitori de tehnologie etc. De mai bine de 9 ani, Heinner ofera solutii usoare, placute si practice.

Brandul Heinner contine o gama completa de electrocasnice, aparate necesare potrivite si utile in orice casa. Electrocasnicele sunt ergonomice, foarte usor de folosit, avand ca scop ca, activitatile casnice sa fie mult mai simple si placute de facut.

In 2014, brandul a lansat HEINNER Cooking si HEINNER Tools, o gama extinsa de produse de gatit, unelte de casa si gradinita. Solutii perfecte pentru activitati in bucatarie cat si activitati in aer liber, mult mai usoare si placute.

In 2016, brandul a lasant trei linii de produse HEINNER Home, Heinner Care, HEINNER Art of Dining, toate avand ca obiectiv principal eficientizarea treburilor casnice.

HEINNER Home vine cu textile pentru casa, HEINNER Care vine cu produse pentru curatarea si intretinerea casei iar HEINNER Art of Dining vine cu o serie de produse special pentru servirea mesei.

9.9

PRET

9.7/10

CALITATE

9.7/10

FUNCTII

10.0/10

DESIGN

9.9/10

FIABILITATE

10.0/10

PARERI PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Rezistenta si Eficienta
 • Utila
 • Functie supraincalzire

PARERI CONTRA

 • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *