Sandwich maker Taurus TOAST & CO. 700 W, placi neaderente grill, placa superioara basculanta. Rosu bordo.

Sandwich makeru Taurus ideal pentru bucataria ta! Poti prepara sandwichuri delicioase in orice  moment al zilei rapid si simplu. Designul este unul compact si foarte modern ,cu placi de grill.Il poti depozita cu usurinta in orice loc si il poti scoate la orice nevoie pentru ca sa prepari sandwichurile preferate.Poti sa faci orice sandwich doresti ,mai subtire sau mai gros. Acest sandwich maker este Toast & Co, poti prepara de la hotdog ,bachete pana la diferite sandwich-uri de tot felul.Se curata foarte usor cu o simpla laveta umeda.Placile sunt antiaderente.

Are o putere de 700 W si un nivel de putere.

Are functie de grill si functie speciala – placa superioara se regleaza in functie de grosimea fiecarui aliment.Il poti bloca foarte usor si are sistem anti-alunecare.

Dimensiuni de 265 x 216 x 85 mm.

Pareri clienti

Clientii care au cumparat acest sandwich maker au declarat ca sunt foarte multumiti de acest produs. Majoritatea au spus ca pretul este foarte bun, ca acest produs este unul care functioneaza foarte bine, prajeste foarte bine si se curata usor. Capacul basculant permite ca feliile de paine sa se incalzeasca uniform. Se curata foarte usor cu o laveta si nu se prinde paine de placi. Materialul din care sunt realizate placile sunt de o foarte buna calitate.

Sandwich maker Taurus TOAST & CO. 700 W, placi neaderente grill, placa superioara basculanta. Rosu bordo

9.7

calitate

10.0/10

pret

9.5/10

fiabil

9.5/10

PARERI PRO

  • prajeste foarte bine
  • material placi foarte bun
  • se curata usor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *