Side by side AEG RMB954F9VX : Review si pareri

by:

Aparate frigorificeELECTROCASNICE

AEG RMB954F9VX este un frigider side by side, un frigider foarte discutat in randul cumparatorilor, fiind foarte popular si apreciat. Frigiderul are multe review-uri pozitive si este un produs foarte bine vandut.

Side by side AEG RMB954F9VX este un frigider MultiSwitch 9000, cu tot felul de functiiimportante, tehnologii inovatoare si  compartimente speciale avand tot ce-i trebuie unui frigider pentru a perfect. Acest frigider este unul ideal in orice casa, asigurand si indeplinind nevoile oricui.

Frigiderul : 

Are o capacitate foarte mare de 363 de litri, fiind foarte incapator si bine compartimentat. Materialele rafturilor sunt din materiale rezistente (sticla), durabile.

Sistemul de dezghetare este automat.

Congelatorul : 

Are doua compartimente cu o capacitate de 178 l. Este si el destul de incapator si perfect pentru a depozita orice doriti. Are o capacitate de inghet /24h la 10 kg.

Frigiderul Side By Side are un compartiment convertibil. Cu ajutorul acestui compartiment puteti pastra alimentele preferate la o temperatura care poate fi setata independent intre -18 °C si 7 °C. Acest frigider are flexibilitatea de a patra in conditii optime orice ingredient fie ca acesta are nevoie de refrigerare sau congelare.

Frigiderul dispune de tehnologii inovatoare cum ar fi, tehnologia TwinTech® No Frost  cu ajutorul careia se protejeaza aromele tuturor ingredientelor. Este o tehnologie avansata, superioara tehnologiei standar No Frost, combinand doua sisteme de racire pentru frigider si congelator.

Cu ajutorul tehnologiei ULTRAFRESH+ puteti pastra substantele nutritive mai mult timp cat si culoarea alimentelor proaspete. Sertarul dispune de o inchidere etansa si membrana activa astfel se mentine un nivel optim de umiditate si se indeparteaza excesul de condens.

Dimensiuni : 

  • latime 91.3 cm
  • adancime 74.6 cm
  • inaltime 178.2 cm
  • greutate 149.31 kg

Pareri Clienti : Cumparatorii care au achizitionat acest frigider side-by-side au spus ca au facut alegerea perfecta. Majoritatea au avut numai pareri bune, spunand ca este un frigider incapator, foarte bine compartimentat. Frigiderul a primit foarte multe recomandari, review-uri bune, cu 5 stelute.

Side by side AEG RMB954F9VX

9.4

PRET

9.0/10

CALITATE

9.3/10

DESIGN

9.8/10

FUNCTII

9.5/10

TEHNOLOGII

9.5/10

PARERI PRO

  • Raport/calitate pret
  • Util
  • Incapator
  • Bine compartimentat
  • Raceste foarte bine

PARERI CONTRA

  • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *