Storcator Star Light RPJ-500W fructe si legume

Iti doresti sa te bucuri de un suc proaspat si natural in fiecare zi?Star -Light storcator fructe si legume poti sa savurezi cel mai delicios suc natural. Stoarce pana la ultima picatura indiferent de fructul sau leguma folosita. Acest storcator este unul foarte accesibil, modern si compact si are doua viteze. Poti stoarce chiar si fructele si legumele cele mai moi. Cu o singura incarcare poti sa obtii suc pentru intreaga familie. Storcatorul se curata foarte usor si se monteaza si demonteaza l a fel de usor. Se spala cu apa calduta sau il poti pune chiar si in masina de spalat vase.

Putere de 500 w

Pareri clienti storcator Star Light

Clientii care au cumparat acest storcator pentru suc au spus ca sunt foarte multumiti. Pretul este unul foarte bun in raport cu calitatea, aparatul are o putere suficienta si stoarce foarte bine. Designul arata foarte bine, combinatia din inox vopsit rosu si recipientul de culoare neagra din plastic este una reusita. Este un aparat foarte usor de folosit, rapid si silentios.Nu ocupa mult spatiu.

Storcator de fructe si legume Star-Light RPJ-500W, 500 W, Recipient suc 0.35 l, Recipient pulpa 1.3 l, Tub de alimentare 65 mm, Negru/Rosu

10

calitate

10.0/10

design

10.0/10

util

10.0/10

pret

10.0/10

silentios

10.0/10

PARERI PRO

  • functioneaza foarte bine
  • stoarce bine
  • se curata usor
  • nu ocupa mult spatiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *