Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Plus : Review

by:

ELECTRONICETablete

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Plus este o tableta foarte buna, portabila si foarte interesanta. Daca esti in cautarea unei tablete cu adevarat buna, tableta samsung galaxy Tab S7 Plus este alegerea ideala.

Este o tableta foarte portabila, subtire, avand o grosime de doar 5.7 mm si cantareste doar 575 g. Design-ul este unul elegant, tableta se gaseste in mai multe nuante cum ar fi Mystic Black, Mystic Silver si Mystic Bronze, culori rezistente si elegante. Textura este din aluminiu cu un finisaj micro-nisipat ii da o nota si mai speciala si diamante policristaline.

Samsung Galaxy Tab S7 Plus are un procesor foarte puternic si te poti bucura si lucra de ecranul de 120Hz fara probleme. Aceasta tableta iti ofera o experienta inedita, la fel ca la cinematograf, ecranul Super AMOLED este masiv si imaginile se vad foarte clare iar sunetul este emis de difuzoarele Quad, AKG si procesat de Dolby Atmos.

Galaxy Tab S7 PLUS dispune de cel mai rapid procesor al unui Galaxy Tab, foarte inteligent si cu viteze HyperFast 5 G.

Este prevazuta cu doua camere principale de 13 MP si 5 MP iar camera frontala de 8 MP.

Inregistreaza o capacitate de stocare de 128 GB cu posibilitate de extindere maxima a cardului de memorie pana la 1TB.

Versiunea Bluetooth nu lipseste si te ajuta sa transferi mai rapid fisierele.

Autonomia este foarte buna, avand o baterie de 10090 mAh si te poti bucura pana la 14 ore fara probleme de jocurile preferate sau lucrand.

DIMENSIUNI : Inaltime 185 mm, latime 285 mm, grosime 5.7 mm, greutate 575g

PARERI CLIENTI : Cumparatorii sustin ca aceasta tableta este mai mult ca perfecta, raspunde usor la comenzi, bateria asigura o durata foarte mare iar designul este unul extraordinar. Acestia sunt foarte incantati de  SAMSUNG GALAXY TAB S7 PLUS si o recomanda. Raport calitate/ pret este bun.

CONCLUZIE: Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Plus este o tableta interesanta, cu un design special. Raspunde foarte usor la comenzi, avand un procesor puternic si foarte rapid si o baterie foarte buna. A multumit integral fiecare cumparator. AICI GASESTI si o oferta de pret avantajoasa.

9.8

CALITATE

10.0/10

PRET

9.5/10

DESIGN

9.9/10

FUNCTII

9.9/10

FIABILITATE

9.5/10

PARERI PRO

  • autonomie buna
  • raspunde rapid la comenzi
  • raport calitate/pret bun

PARERI CONTRA

  • nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *