Aparat foto DSLR Nikon D5300 : Review

by:

Aparate fotoELECTRONICE

Iti doresti un aparat foto performant cu ajutorul caruia poti imortaliza cele mai tari momente si aduna cele mai frumoase amintiri?Aparatul foto DSLR Nikon este un aparat foarte performant care raspunde la toate nevoile tale. Are senzor CMOS de 24 ,2 megapixeli in format DX si poti obtine cele mai clare imagini .

Aparatul beneficieaza de o tehnologie Wi-Fi incorporata, poti trimite imaginile direct din aparatul foto catre o tableta sau un telefon .

Cu acest aparat ai si GPS incorporat, poti adauga geoetichete la imagini si informatii despre locatia unde ai facut fotografia.

Monitorul aparatului este unul mare cu unghi variabil. Poti realiza cele mai tari fotografii cu monitorul pivotant flexibil.

Atunci cand nu beneficiezi de suficienta lumina, aceast aparat poate atinge performante maxime si poti surprinde fotografii detaliate chiar si atunci cand este foarte intuneric.

Poti inregistra si cele mai bune secvente Full HD cursive si foarte fin detaliate cu care te poti lauda. Are un blitz integrat automat cu ridicare automata si ridicare manuala prin actionarea butonului.

Ecram LCD de 3.2 inch si un vizor de acoperire de aproximativ 95%.

Procesor imagine EXPEED 4

Diafragma 3.5 – 5.6

Fotografiere continua 5 cadre /sec

Pareri clienti aparat foto Nikon

Clientii care au cumparat acest aparat foto au spus ca sunt foarte multumiti de performanta care o poate atinge acest aparat. Acest aparat face fotografii de exceptie, foarte clare si impresionante. Poti realiza cele mai tari fotografii chiar daca nu esti profesionist. Este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat foto.

VEZI OFERTA CURENTA

Aparat foto DSLR Nikon D5300

10

calitate

10.0/10

design

10.0/10

util

10.0/10

performant

10.0/10

PARERI PRO

  • performant
  • pretul bun
  • calitate 100%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *