Apple iPad 9.7″, 128GB, Wi-Fi, Silver

by:

ELECTRONICETablete

iPad-ul Apple , tot ce ai nevoie! Este usor de folosit si poti studia , te poti juca , naviga sau creea diverse lucruri.Are un ecran impresionant si il poti lua cu tine oriunde .Este performant si are multe aplicatii care te vor incanta.Ecranul cu retina de 9,7 are o dimensiune geniala si un efect incredibil.Poti vedea cele mai mici detalii.

Te bucuri de performanta incredibila cu cipul A9 pe 64 .Orice aplicatie folosesti raspunde imediat si cursiv.Poti chiar sa utilizezi si doua aplicatii in acelasi timp.Bateria tine pana la 10 ore.

Sistemul de operare este unul avansat , iOS 10 personal si puternic.Este un sistem foarte capabil si poti sa faci mai multe lucruri in acelasi timp.

Are touch ID si poti sa deblochezi si sa te autentifici printr-o simpla atingere.Iti poti pune si amprenta ca parola si astfel vei fi in siguranta.

Poti face poze impresionante , faceTime si video.Camera de 8 mpx iti ofera orice detaliu.

Poti sa combini iPad-ul tau cu iPhone-ul .Poti incepe sa faci lucruri pe unul dintre ele si sa termini pe iPad.Sa copiezi imagini , sa incepi sa scrii un e-mail pe iPhone si sa il termini pe iPad.

Este un iPad foarte rezistent si portabil.Poti sa te conectezi de oriunde .Are conexiune WI FI 802.11ac rapida si ofera rata de transfer de pana la 866MBPS.

Capacitate memorie 2 GB si capacitate stocare 128 GB.

Inaltime 240 mm

Latime 169.5 mm

Grosime 7.5 mm

Greutate 469 g

Pareri clienti

Clientii care au cumparat acest iPad au spus ca este un iPad impresionant . Are o viteza de reactie impresionanta si o claritate a imaginii foarte buna.De la display pana la baterie sau sunet toate sunt incredibile.

Apple iPad 9.7", 128GB, Wi-Fi, Silver

10

calitate

10.0/10

design

10.0/10

util

10.0/10

performant

10.0/10

claritate imagine

10.0/10

PARERI PRO

  • se misca rapid
  • sunet bun
  • claritate imagine
  • bateria tine foarte mult
  • se incarca repede

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *