Aragaz mixt Electrolux EKK54550OX : Review

by:

Aragazuri & HoteELECTROCASNICE

Esti in cautarea unui nou aragaz, la un pret accesibil si cu o calitate superioara? Aragazul mixt Electrolux EKK54550OX este aragazul perfect pentru orice bucatarie. Are 4 arzatoare pe gaz, cuptor electric, aprindere integrata, grill.

Acest aragaz are cronometru si poti sa iti organizezi timpul si sa setezi durata fiecarei preparat in parte. Acesta se va opri automat.

Cuptorul are usa din sticla , se poate curata foarte usor si se poate scoate.Poti sa prepari orice si te vei bucura de mancare delicioase deoarece acesta distribuie uniform caldura.

In partea de jos a aragazului are un spatiu de depozitare, poti sa depozitezi si sa-ti organizezi accesoriile sau chiar diferite vase pentru gatit.

Poti sa economisesti cu 10% mai mult decat aparatele din clasa A, mentine caldura in interior deoarece are o izolatie speciala.

Citeste mai multe detalii

Arzator mare – putere de 3 kw

Arzator mic -putere de 1 Kw

Arzator normal – putere 2 kW

Gratar

Grill

Cuptorul se alimenteaza electric

Capacitate de 60 L

Cuptorul este iluminat

Are ventilator

Dimensiuni de 85.5 x 50 x 60

Latime de 50 cm

Pareri clienti

Clientii care au achizitionat acest aragaz au declarat ca este un aragaz foarte bine care merita toti banii. Aragazul coace foarte bine, este unul foarte frumos si foarte practic. Se programeaza foarte usor si te poti juca cu temperatura. O singura parere contra si se aplica in majoritatea aparatelor care sunt din inox este ca inoxul se intretine un pic cam greu.

VEZI OFERTA CURENTA

Aragaz mixt Electrolux EKK54550OX, 4 Arzatoare gaz, Cuptor electric, Aprindere integrata, Grill, Clasa A-10%, 50 cm, Inox

9.7

Calitate

9.9/10

Fiabil

10.0/10

Pret

9.8/10

Design

9.0/10

PARERI PRO

  • Raport/calitate pret bun
  • Util
  • Design frumos
  • Materiale durabile

PARERI CONTRA

  • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *