Storcator melc Star-Light SJB : Review

Un storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-150W este ideal pentru bucataria ta. Pentru o viata mai sanatoasa este recomandat in fiecare zi un pahar de suc de fructe sau legume proaspete. Cu acest storcatorul poti sa obtii orice suc doresti.

Storcatorul Light Slow Juicer beneficiaza de o tehnologie de stoarcere lenta 55 RPM si vei obtine un suc natural cu mai multa pulpa, plin de vitamine.

Cu acest storcator cu melc nu numai ca economisesti timp dar economisesti si energie electrica. Storcatorul are o palnie mare si poti sa adaugi o cantitate mai mare de fructe si legume sau chiar fructe intregi. Storcatorul se poate curata si singur e suficient sa pui apa curata in in storcator in timp ce functioneaza si se curata imediat.

Pareri clienti

Clientii care au cumparat acest storcator au declarat ca sunt foarte multumiti de el si ca acesta functioneaza conform asteptarilor. Majoritatea au fost incantati de pretul foarte accesibil si de calitatea superioara. Storcatorul este destul de silentios si gradul de stoarcere este superior celui prin centrifugare.

Citeste si :Storcator de fructe Tefal ZE370138 Frutelia

Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-150W, 150 W, 55 RPM, Recipient suc 1.0 l, Recipient pulpa 0.8 l, Functie Reverse, Inox/Negru

10

Calitate

10.0/10

Fiabil

10.0/10

Pret

10.0/10

PARERI PRO

  • stoarce eficient fructele si legumele
  • pret onorabil
  • foarte silentios
  • o achizitie profitabila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *