Banda de alergare electrica FitTronic D30 : Review

by:

SPORT

Descriere

Nu ai timp sa mergi la sala sau pur si simplu doresti sa faci miscare acasa? Banda de alergare electrica FitTronic D30 este perfecta, iti ofera un stil de viata sanatos si te ajuta sa faci miscare intr-un mediu comod, in propria casa. Banda de alergare suporta o greutate de pana al 100 kg. Are un motor de 1.75 CCP si poti schimba viteza doar apasand pe un buton viteza fiind de 0.8 – 10 km /h. Suprafata benzii de alergare este de 100x 40 cm. Aceasta banda de alergare este dotata cu MP3 player, usb, poti sa te relaxezi in timp ce alergi si ascultand muzica preferata.

Citeste mai multe detalii

Are 10 programe prestabilite, display LCD care afiseaza viteza,timpul, distanta si caloriile.

Sistemul de functionare este foarte silentios si lin si are senzori de manere pentru masurarea ritmului cardiac.

Se poate transpota usor datorita rotilor pentru transport si poate fi depozitata cu usurinta in orice spatiu doriti deoarece este pliabila. In cazul unei probleme se opreste imediat si evitati riscul de orice accidentare.

Cu aceasta banda de alergare nu numai ca o sa aveti un stil de viata sanatos facand miscare dar faceti si economie la curent .

Banda este electrica si este ideala pentru oricine chiar daca sunteti incepatori, intermediari sau avansati.

VEZI OFERTA CURENTA

Pareri clienti

Clientii care au cumparat aceasta banda de alergare au spus ca este o banda care te ajuta sa faci miscare si te vei simti foarte bine dupa ce o folosesti. Este o banca la un pret foarte bun si de calitate. O poti depozita cu usurinta si sa o scoti atunci cand ai nevoie si vrei sa faci miscare. Este ideala intr-o casa, pentru oamenii care vor sa se bucure de un aparat de fitness in propria casa

Banda de alergare electrica FitTronic D30, motor 1,75 CP, greutate suportata 100 kg, mp3 player, intrare usb pt ascultare muzica, programe prestabilite

9.7

Calitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Fiabilitate

10.0/10

PARERI PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Pliabila
  • Silentioasa
  • Utila

PARERI CONTRA

  • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *