Bicicleta fitness pliabila, Kondition X, BC-1950 : Review

by:

SPORT

Nu ai timp sa mergi la sala sau sa iesi la alergat? Bicicleta fitness pliabila , Kodition X te ajuta sa ai un stil de viata sanatos. Sportul te ajuta sa ai energie, sa reduci riscul multor afectiuni, sa fii mai rezistent in fata bolilor.

Aceasta bicicleta este perfecta, poate fi pliata si o poti depozita oriunde sau o poti lua cu tine oriunde.Te ajuta sa economisesti spatiu si sa ai o viata sanatoasa facand miscare.

Bicicleta are 8 nivele de dificultate, te ajuta sa faci diverse antrenamente si vei observa rezultate uimitoare inca de la prima utilizare.

Poti sa vezi cate calorii ai consumat, timpul, viteza si distanta printr-un display cu care este dotat aceasta bicicleta.

Bicicleta are sistem de franare magnetic, o volanta de 3 kg, 8 trepte de rezistenta la pedalare, senzori de puls la manere. Poti sa reglezi ghidonul dupa cum doresti si saua in functie de inaltime. Suporta o greutate de 120 kg iar bicicleta are o greutate de 17.5 kg.

Pareri clienti

Clientii care au cumparat aceasta bicicleta au spus ca sunt foarte multumiti de aceasta. Majoritatea au spus ca este o bicicleta foarte silentioasa, functioneaza foarte bine si se asambleaza foarte usor. Din punct de vedere estetic aceasta arata foarte bine, este placuta la vedere. Un avantaj foarte mare este acela ca este o bicicleta pliabila si o poti depozita oriunde .

Bicicleta fitness pliabila, Kondition X, BC-1950

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

10.0/10

Design

9.5/10

PARERI PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Utila
  • Compacta

PARERI CONTRA

  • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *