Combina frigorifica Arctic AK54305 : Review

by:

Aparate frigorificeELECTROCASNICE

Combina frigorifica Arctic AK54305

Te-ai saturat sa ingramadesti mancarea in frigider si niciodata sa nu poti avea totul organizat? Acum poti sa ai un frigider organizat avand combina frigorifica Arctic Ak54305 +. Combina are multe rafturi, perfecte pentru orice produs, cutie pentru legume si fructe si poti avea spatiu potrivit pentru orice aliment.Combina este din clasa energetica A+ ,poti sa ai un consum optic de energie electrica si sa economisesti.

Are functie de fast freeze zone, un compartiment al congelatorului care te ajuta sa abtii alimente congelate intr-un timp foarte scurt.Gasesti 4 rafturi din sticla rezistenta, poti sa depozitezi orice produs fara sa ai accidenta .Poti muta orice raf si le poti organiza cum doresti. Combina mai contine un compartiment foarte spation garden fresh pentru fructe si legume.

Vei avea mereu fructe care raman proaspete mult timp. Pe usa combinei gasim rafturi ajustabile perfecte pentru recipiente de genul borcanelor sau sosuri.In aceeasi zona gasim un raft special pentru sticlele mai mare. Combina are usi reversibile, le poti muta ori in stanga ori in dreapta in functie de cum iti vine mai bine.Toate aparatele frigorifice din gama Arctic au un termostat ajustabil. Poti regla cu usurinta temperatura si o poti schimba in functie de alimente.

 

Combina are un volum net total de 291 L, congelatorul 87 l iar frigiderul 204 l.Consuma 267 kWh/an.  Are sistem de dezghetare automat la frigider iar la congelator manual.Ca accesorii combina  are suport de oua si tava pentru gheata.Cantareste 54 de kg si are dimensiuni de 181.4x54x60.

Pareri clienti: Clientii care au cumparat aceasta combina au fost foarte multumiti si au spus ca aceasta ingheta foarte bine, este foarte silentioasa si pretul este foarte bun in raport cu calitatea. Majoritatea au sustinut ca este o combina foarte incapatoare, poti depozita cu usurinta si poti organiza totul .

Combina frigorifica Arctic AK54305+, 291 l

6.3

calitate

10.0/10

pret

9.0/10

pret bu

0.0/10

PARERI PRO

  • pret foarte bun
  • raceste foarte bine
  • foarte spatios
  • foarte silentios

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *