Cuptor cu microunde Samsung ME73A: Review

by:

Cuptoare microundeELECTROCASNICE

Iti doresti un cuptor cu microunde care sa te ajute sa economisesti energie electrica ? Cuptorul cu microunde Samsung ME73A este perfect, te ajuta sa economisesti energie electrica si are un design interesant si este de o calitate foarte buna. Cuptorul are un super buton, eco care te ajuta sa economisesti bani si energie. Acest cuptor ofera decongelae rapida, alimentele congelate pot fi dezghetate imediat, uniform .

Cuptorul samsung este perfect pentru bucatarie ta, nu ocupa mult spatiu si se incadreaza in orice loc din bucatarie. In interior colturile sunt rotunjite, ceea ce permite o curatare foarte buna si usoara .

Capacitate de 20 l

Putere cuptor (w) 800

Panou comanda – Digital

Tip afisare -LCD

Are 3 programe, functie de dezghetare , ceas ,timer , semnal sonor , 6 nivele de putere , sistem triplu de distributie microunde .

Cuptorul este de culoare Alb, are dimensiuni de 489x320x275 mm si o greutate de 10,5 kg.

Pareri clienti: Clientii care au achizitionat acest cuptor cu microunde au spus ca sunt foarte multumiti de cuptor, este de o calitate superioara, foarte micut si cochet si arata foarte bine. Majoritatea au spus ca acesta incalzeste foarte bine ,pretul este foarte bun in raport cu calitatea.

Cuptor cu microunde Samsung ME73A

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Functii

8.5/10

PARERI PRO

  • Raport/calitate pret
  • Incalzire rapida, uniforma
  • Pret accesibil

PARERI CONTRA

  • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *