Cuptor electric Heinner HCE-S37WH Review

by:

Fără categorie

Heinner HCE-S37WH este un cuptor electric, standard, perfect pentru persoanele care isi doresc un cuptor de mici dimenisuni, puternic. Acest cuptor este foarte popular in randul cumparatorilor, majoritatea spunand ca isi merita banii si sunt multumiti de felul in care functioneaza. In acest articol vorbim mai pe larg despre cuptorul electric Heinner HCE-S37WH.

Cuptorul electric HCE-S37WH este unul puternic cu o putere de 1650 W, perfect pentru a gati foarte rapid orice doriti. Are 4 functii de gatire, functia grill care este potrivita pentru rumenirea perfecta oricarei tip de carne, de la peste pana la vita, pui sau chiar carne de porc. Functia coacere care distribuie uniform caldura iar preparatele se coc mereu cum trebuie. Aceata functie mai este foarte buna si pentru prepararea mancarurilor care nu necesita rumenire. Optiunea pentru fermentarea iaurtului este iarasi o functie foarte utila, puteti sa preparati iaurt natural cu usurinta acasa doar folosind ingrediente dorite fara conservanti.

Cuptorul are mai multe trepte de temperatura, temperaturi cuprinse intre 40˚ si 220˚C potrivite pentru orice tip de preparat.

Este prevazut cu lumina pentru supravegherea alimentelor in timpul gatitului. Lumina interioara permite sa supraveghezi alimentele pe toata durata de preparare. Fara a fi nevoie sa deschizi usa cuptorului, poti vedea in ce stadiu se afla preparatul tau.

Temporizatorul care este cu oprire automata iti permite sa setezi durata de gatire de pana la 90 de minute. De asemenea puteti selecta ca aparatul sa functioneze pe o durata nelimitata.

La finalizarea programului de gatit, cuptorul emite un semnal sonor care te atentioneaza ca preparatul tau este gata si se opreste automat.

Cuptorul vine la pachet cu tava de coacere, gratar de sarma.

Specificatii :

 • cuptor electric standard
 • putere 1650 W
 • panou comanda mecanic
 • capacitate 37 l
 • 4 programe
 • functie gatire : grill, coacere, fermentarea iaurtului
 • functii : iluminare, timer, termostat, semnal acustic

Dimensiuni : Inaltime 332 mm, Latime 532 mm, Adancime 459 mm

Pareri cumparatori

Cumparatorii spun despre acest cuptor electric heinner ca este destul de bun si la un pret acceptabil. Majoritatea au mentionat faptul ca l-au achizitionat pentru ca nu aveau nevoie de un cuptor incorporabil si sunt multumiti de achizitia facuta. Este un cuptor de mici dimensiuni dar cu o capacitate destul de mare, perfect pentru a gati orice preparat.

Review cumparator : ” Produs foarte bun, raport calitate pret excelent!”

Review cumparator : ” Conform descrierii. Sunt multumit.”

Citeste si : “ Cuptor electric Samus CSD45BRC2

8.9

CALITATE

8.5/10

PRET

8.5/10

DESIGN

8.7/10

EFICIENTA

9.0/10

FIABILITATE

10.0/10

PARERI PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Util
 • Functionare buna
 • Silentios

PARERI CONTRA

 • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *