Uscator rufe Miele TSC 223 WP Review

by:

Fără categorie

Miele TSC 223 WP este un uscator de rufe foarte apreciat de multi cumparatori, fiind o alegere foarte buna atunci cand doriti sa achizitionati un uscator separat pentru uscarea rufelor. Chiar daca este la un pret mare, in comparatie cu alte uscatoare, calitatea este mult superioara. Acest uscator de rufe este printre cele mai bune uscatoare, fiind plasat in TOP 10 uscatoare de rufe.

Tot mai multi oameni ajung sa-si achizitioneze un uscator de rufe, fiind foarte util si bun, atunci cand nu mai vrei sa pierzi timp intinzand rufele pe sarma si asteptand sa se usuce. Achizitionarea unui astfel de uscator poate fi uneori dificila. Foarte important atunci cand doriti sa achizitionati un uscator de rufe trebuie sa tineti cont de cateva aspecte.

Intotdeauna cand vreti sa va cumparati un uscator de rufe este bine sa luati unul ecologic, cu pompa de caldura deoarece sunt mai eficiente si asigura un consum mai mic de energie. Uscatoarele Miele cu pompa de caldura asigura un consum constant redus de energie iar schimbatorul de caldura este protejat de un sistem de filtrare eficienta si nu necesita curatare.Tot acest proces asigura mentinerea redusa a consumului de energie pe toata durata de functionare.

Un uscator cu motor puternic, cu motor cu magnet permanent cum au uscatoarele Miele nu necesita intretinere si au o durata de viata foarte mare.

Nivelul de zgomot este si el de asemenea foarte important. O valoare mica a nivelului de zgomot care este masurat in decibeli iti va spune intotdeauna care este.

Citeste si :Masina rufe Arctic APL71224XLAB

Uscatorul de rufe Miele TSC 223 WP este unul ecologic, cu pompa de caldura ce atinge cu usurinta calificativul de eficienta energetica A++. Acest uscator dispune de un motor ProfiEco, foarte eficient, economic.

Dispune de tehnologia EcoDry, cu programe cu timp de ciclu scurt perfecte pentru un consum scazut.

Este prevazut cu filtru de scame, foarte eficient si usor de curatat. Atunci cand indicatorul este ” clean airways” se poate demonta foarte usor filtrul Miele din partea din fata. Filtrul are o suprafata foarte neteda si astfel curatarea este foarte usoara, fara prea mult efort.

Acest uscator de rufe prin condensare de la Miele, are incorporat un sistem de scurgere a condensului si un furtun special. Apa condensata poate fi scursa direct intr-un sifon sau in chiuveta foarte usor fara a fi nevoie de a goli recipientul mereu.

Intotdeauna etansarea impotriva scurgelor este foarte importanta la un uscator. Condensarea se produce mult mai usor si mai eficient cu cat mai putin aer cald si umed scapa din aparat.

Specificatii :

 • uscator cu pompa de caldura, incarcare frontala 8 Kg
 • panou de comanda mecanic digital
 • alimentare – electricitate
 • 12 programe ( bumbac, espress, impermeabilizare, denim, camasi, bumbac eco, calcare minima, precalcare, lenjerie pat, lana finisare, delicate, aer cald/dry Fresh ingrijire usoara
 • eficienta energetica : clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D
 • capacitate cuva 120l, material cuva otel
 • consum de putere – program standar 1.55 kWh
 • nivel zgomot 66 dB
 • tehnologie EcoDry, PerfectDry, Fragrance Dos

Pareri cumparatori 

Cumparatorii sustin despre acest uscator de rufe ca este conform asteptarilor si sunt multumiti in mare parte de cum functioneaza. Majoritatea cumparatorilor spun ca au ales un uscator separat pentru uscarea rufelor deoarece este mult mai eficient si pot usca foarte rapid rufele fara sa piarda timp important. Unii cumparatori au spus si de faptul ca este un aparat silentios si nu deranjeaza deloc nici la cea mai mare treapta de uscare.

Review cumparator : ” Un uscator premium in adevaratul sens al cuvantului.”

Review cumparator : ” Functioneaza impecabil”

9.8

CALITATE

9.8/10

PRET

9.5/10

DESIGN

9.5/10

EFICIENTA

10.0/10

FIABILITATE

10.0/10

PARERI PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Eficient
 • Silentios
 • Ecologic
 • Pompa de caldura

PARERI CONTRA

 • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *