Espressor Bosch Tassimo Vivy II TAS1407

Espressorul Tassimo de la Bosch, cu capsule, iti ofera cafeaua aromata in fiecare dimineata, foarte rapid. Are o putere de 1300 W, autocuratare si decalcifiere. Rezervorul de apa este de 0, 7 litri, foarte usor de umplut si usor de indepartat. Aparatul Tassimo pe langa faptul ca iti ofera cafeaua delicioasa in orice moment al zilei este si foarte compact, il poti depozita cu usurinta fiind de dimensiuni mici si astfel economisesti spatiu. Printr-o singura apasare de buton poti prepara diferete bauturi, reci si calde deoarce ofera o gama foarte larga. Incalzitorul instant te ajuta sa economisesti timp si sa prepari cafeaua foarte repede deoarece u are nevoie de mult timp de incalzire. Aparatul suporta diferite cesti, cani si chiar pahare suportul fiind unui flexibil, ajustabil pe inaltime sau poate fi indepartat complet.

Espressorul Tassimo se opreste singur, are modul standby, dupa fiecare preparare se comuta automat in acest mod si astfel te ajuta sa economisesti si energie electrica.

Tip alimentare : Capsule

Tip bautura : Cafea, ciocolata calda, Espresso, Cappuccino, Latte macchiato, Lapte cald, Ceai, Caffe crema

FUNCTII : Curatare automata, Sistem economisire energie electrica, Sistem dealcifiere, Inaltime ajustabila a duzei de cafea

DIMENSIUNI : Latime 25.1 cm, 16.9 cm, 31 cm, 2.2 Kg

9.2

PRET

9.0/10

CALITATE

9.5/10

FUNCTII

9.0/10

PARERI PRO

  • design modern
  • silentios
  • compact

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *