Friteuza fara ulei Philips Airfryer XL HD9260/90 Viva Collection : Pareri

by:

ELECTROCASNICE BUCATARIE

Philips Airfryer XL HD9260/90 Viva Collection este o fripteuza foarte buna, face parte din gama de electrocasnice de bucatarie Viva Collection de la Philips. Aceasta colectie s-a dovedit a fi un real succes, electrocasnicele Viva fiind foarte apreciate de cumparatori.
Friteuza fara ulei Philips Airfryer XL HD9260/90 Viva Collection este foarte incapatoare, are o capacitate de 1.2 kg.
Philips Airfryer dispune de o tehnologie Rapid Air, fiind singurul aparat de acest gen care permite sa prajiti alimentele doar cu putin ulei. Foloseste aerul cald si astfel mancarurile devin crocante si cu pana la 90% mai putine grasimi.
Are un display digital prin intermediul caruia puteti realiza toate setarile dorite, puteti obtine o preparare optima. Este un aparat compact, nu ocupa mult spatiu de depozitare.
Pareri Clienti : Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest produs si declara ca aparatul gateste foarte bine mancarea. Rezultatele sunt umitoare, mancarea este preparata bine, pot gati carne, peste, cartofi chiar si fara ulei. Aparatul este foarte usor de curatat. Are un design special, se incadreaza perfect in orice bucatarie si este destul de compact, nu ocupa mult spatiu. Raportul calitate/pret este foarte bun.
VEZI OFERTA CURENTA

Friteuza fara ulei Philips Airfryer XL HD9260/90 Viva Collection

8.8

PRET

8.4/10

CALITATE

8.5/10

DESIGN

8.7/10

FUNCTII

9.5/10

PARERI PRO

  • Raport calitate/pret
  • Usor de folosit
  • Usor de curatat
  • Gatire fara ulei
  • Incapatoare

PARERI CONTRA

  • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *