Rasnita cafea DE’LONGHI KG200 : Review si pareri

by:

ELECTROCASNICE BUCATARIE

De’Longhi KG200 este o alegere foarte buna atunci cand va doriti o rasnita de calitate, cu care sa puteti macina cafea intr-un timp foarte scurt, la voi acasa.

Rasnita de cafea De’Longhi KG200 este un aparat de bucatarie foarte util, usor de utilizat. Este ideal in orice bucatarie si nu ocupa mult spatiu. Este un aparat mic, compact, usor de depozitat.

Cu ajutorul acestei rasnite puteti macina o cantitate de la 4 pana la 12 cesti de cafea. Recipientul, care este detasabil are o capacitate de 90g.

Pe langa faptul ca este utilia, aceasta rasnita este facuta si din materiale rezistente. Are lamele din otel inoxidabil. Vine la pachet si cu o perie special conceputa pentru intretinerea si curatarea recipientului boabelor de cafea.

Printr-o simpla apasare de a capacului care are sistemul PUSH puteti obtine cafea aromata in orice moment al zilei, acasa.

VEZI OFERTA CURENTA

Functii : sistem anti-alunecare, bol detasabil

Pareri Clienti : Cumparatorii sustin ca aceasta rasnita de cafea este una utila, de calitate. Majoritatea au spus ca macina foarte bine si au fost incantati si de faptul ca este o rasnita facuta din materiale de calitate, durabile. Este la un pret accesibil iar raportul calitate/pret este unul corect. Aceasta rasnita a fost foarte apreciata in randul cumparatorilor si a primit foarte multe review-uri bune.

Rasnita cafea DE’LONGHI KG200

9.5

PRET

9.3/10

CALITATE

9.3/10

DESIGN

9.8/10

FUNCTII

9.5/10

PARERI PRO

  • Raport calitate/pret
  • Materiale calitate, durabile
  • Compacte
  • Usor de utilizat
  • Usor de curatat

PARERI CONTRA

  • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *