Lada frigorifica Heinner HCF-205NHA : Review

by:

Aparate frigorificeELECTROCASNICE

Congelatorul de la frigider nu mai face fata si ai nevoie de un spatiu de depozitare a alimentelor ? Lada frigorifica Heinner HCF-205NHA+ este ideala si raspunde la toate nevoie tale. Daca iti doresti o lada frigorifica care sa consume putina energie electrica, sa poti face economie aceasta lada este perfecta.

Are o capacitate de congelare de 200 L, poti sa depozitezi toate alimentele si sa ti le organizezi cu usurinta si te ajuta sa te bucuri de alimentele tale preferate pe tot parcursul anului. Alimentele se congeleaza intr-un timp foarte scurt.

Lada frigorifica se poate utiliza cu usurinta, are un panou electric si o interfata simpla si intuitiva.

Lada frigorifica este foarte rezistenta la frig, are o tehnologie care poate functiona la temperaturi foarte scazute si o poti depozita chiar si in spatii care nu sunt incalzite ,la temperaturi pana la -15 o C. Este rezistenta la variatii de tensiune de 175V-255 V iar nimic nu-i poate afecta buna functionare. Displayul este si el rezistent la apa .

Aparatul beneficiaza de role pentru transport, il poti muta cu usurinta datorita rolelor si nu este nevoie sa faci efort mare atunci cand vrei sa-l muti in alta parte.

Pareri clienti

Clientii care au cumparat acest produs au declarat ca sunt foarte multumiti de aceasta, ca este o lada frigorifica care functioneaza foarte bine,nu face zgomot si congeleaza intr-un timp foarte scurt. Majoritatea recomanda produsul mai departe.

VEZI OFERTA CURENTA

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHA+, 200 l, Clasa A+, H 84.6, Alb

9.7

Calitate

9.5/10

Pret

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

PARERI PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Incapatoare
  • Consum mic de energie

PARERI CONTRA

  • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *