Combina frigorifica Indesit CAA 55 : Review

by:

Aparate frigorificeELECTROCASNICE

Esti in cautarea unei noi combini frigorifice ? Combina frigorifica Indesit este un aparat frigorific perfect din toate punctele de vedere. Ofera flexilbilitate maxima in conservare ,se adapteaza la orice nevoie si ofera cea mai buna performanta de conservare. Cei de la Indesit au fost atenti la necesitatile consumatorilor si au proiectat diferite sisteme de racire. Combina Frigorifica Indesit este foarte eficienta si economisesti si energie electrica. Este din clasa A+ si iti garanteaza cu 20% economisire de enrgie fata de clasa .

Are sistem static automatic control si pastreaza in stare perfecta alimentele proaspete. In interiorul frigiderului gasim senzori care pastreaza temperatura corecta si nu permite ghetii sa se formeze pe peretii interiori.

Volumul net total al combinei este de 234 l, frigiderul are 150 l iar congelatorul 84 l. Frigiderul are 3 rafturi si un compartiment de legume si fructe si sistem de dezghetare automat. Rafturile sunt din sticla securizata iar pe usa gasim 3 suporturi. Congelatorul are 4 compartimente, sistem de dezghetare manual si o capacitate de congelare de 2 -24h/kg.

Frigiderul se deschide pe dreapta,are usi reversibile, manerul este orizontal integrat si are iluminare interioara.

Dimensiuni 174×54.5×58

Pareri clienti

Clientii care au cumparat aceasta combina frigorifica au fost foarte multumiti de aceasta combina. Majoritatea au spus ca au fost impresionati de congelatorul care este foarte mare si incapator. Combina frigorifica nu face zgomot si pretul este unul foarte bun.

Combina frigorifica Indesit CAA 55, 234 l, Clasa A+, 174 cm, Alb

9.8

calitate

9.5/10

fiabilitate

10.0/10

PARERI PRO

  • functioneaza foarte bine
  • silentios
  • congelator foarte mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *