Plita incorporabila Electrolux LIR60430 : Review

Electrolux LIR60430 este un model de plita foarte reusit, pe inductie cu patru zone de gatit, potrivite atat pentru vase mici cat si pentru vase voluminoase. Plita electrolux LIR60430 este o alegere foarte buna pentru o persoana care este in cautarea unei aparat de genul acesta, prin inductie performante, aceasta reusind sa optimizeze procesul culinar.

Plita Electrolux LIR60430 este incorporabila, realizata din sticla de culaore neagra, cu un design elegant. Datorita tehnologiei inductiei, suprafetele din jurul zonelor de gatit raman reci la atingere chiar si atunci cand gatiti la temperaturi ridicate. Se intretine foarte usor, imediat dupa mancarea varsata puteti sterge cu usurinta. Pentru intretinerea ei este suficienta o carpa delicata.

Plita dispune de Tehnologia Hob2HooD, o tehnologie super interesanta si perfecta, ajutand-o sa comande automat setarile de la hota. Ventilatorul se regleaza in functie de schimbarile de temperatura, in timp ce gatiti.

VEZI OFERTA CURENTA

Cu ajutorul Functiei PowerBoost puteti pregati mai rapid preparatele deoarece ofera o explozie imediata de caldura pe durata gatirii.

Aceasta mai dispune si de cronometru reglabil, un plus foarte mare deoarece va ajuta sa urmati procesul de gatire si sa-l configurati. Plita va reaminteste cu exactitate timpul de gatire astfel sa aveti preparate cat mai delicioase.

Cu ajutorul panoului de comanda Touch Screen aceasta plita se poate folosi foarte usor de oricine.

DIMENSIUNI :  

Plita are o inaltime de 4.4 cm, latime de 60 cm, adancime de 49 cm, lungime cablu de 1.5m si o greutate de 10.82 kg.

Pareri clienti : Electrolux LIR60430 este o plina deosebita, cu multe functii si tehnologii avansate. Cei care au cumparat aceasta plita sunt de parere ca este o alegere foarte buna, usor de folosit si de intretinut. Electrolux LIR60430 a primit foarte multe review-uri pozitive, majoritatea fiind de 4 si 5 stele. Raportul calitate/pret este unul bun si o recomanda cu toata increderea mai departe.

 

9.9

CALITATE

9.6/10

PRET

10.0/10

DESIGN

10.0/10

FUNCTII

10.0/10

PARERI PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de folosit si intretinut
  • Design elegant
  • Booster, Protectie copii, Timer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *