Robot de bucatarie Bosch StartLine MUM54A00

Robotul Bosch MUM54A00 este unul foarte bun, perfect in orice bucatarie deoarece va usureaza munca si va face sa economisiti timp.
Robotul Bosch StartLine MUM54A00 este prevazut cu o putere de 900 W, are sapte trepte de viteza care se pot adapta pentru orice necesitate. Pe langa numeroasele functii necesare la un robot perfect cum ar fi cea de blender, mixare, framantare si feliere. Vine la pachet si cu cateva accesorii utile de framantare si tel facute din materiale foarte rezistente.
Aparatul este dotat cu un bol de 3.9 litri din material de inox, perfect pentru ingrediente numeroase.
In mare, aparatul este unul foarte bun, suficient de puternic pentru a indeplini intr-un timp foarte scurt orice necesitate si este foarte usor de folosit. Este un aparat practic in orice bucatarie.
PARERI CLIENTI : Bosch MUM54A00 este un aparat destul de bine contruit si foarte eficient. Cei care au cumparat acest robot de bucatarie au declarat ca, acest robot este un ajutor de nadejde in bucatarie deoarece le usureaza munca si economisesc timp important. Aparatul este unul robust si dispune de picioruse antialunecare, in timpul utilizarii nu exista riscul de a se deplasa de pe blatul de lucru. Este usor de folosit si de spalat, accesoriile se pot spala fie manual in chiuveta sau bagate la masina de spalat vase. Raportul calitate / pret este unul foarte bun.

9.7

PRET

9.5/10

CALITATE

9.7/10

FUNCTII

9.7/10

DESIGN

9.9/10

PARERI PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Rezistent si solid
  • Usor de intretinut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *