Televizor LG 50UP77003LB : Review

by:

ELECTRONICETelevizoare

LG 50UP77003LB este un televizor aparut in anul 2021, foarte popular si apreciat de majoritatea cumparatorilor, avand numeroase de review-uri bune, cu pareri pozitive.

Televizor LG 50UP77003LB este o solutie perfecta cand va doriti un televizor Smart, performant, cu o calitate realista a imaginii. Acest televizor este unul care imbina utilul cu placutul. Dimensiunea de 126 cm permite o vizionare buna a tuturor programelor favorile.

Se stie ca televizioarele LG UHD mereu depasesc asteptarile. Aceste televizoare au o rezolutie de patru ori mai mare decat pixelii Full HD. Avand HDR activ, beneficiaza de detalii precise si culori vii si astfel puteti viziona filmele preferate la aceeasi calitate ca originalul.

Daca sunteti pasionat de gaming, acest televizor este mai mult ca perfect. Puteti gestiona toate setarile intr-un singur loc, cu moduri optimizate la diferite genuri de jocuri : FPS, RPG SI RTS. Puteti controla contrastul cu stabilizarea alb negru pentru a avea o vizibilitate mai buna.

Televizor LG 50UP77003LB este compatibil cu sisteme surround Bluetooth, poti conecta cu usurinta difuzoarele Bluetooth, avand o experienta sonora surround wireless. Sunetele sunt mult mai realiste, mai puternice si mai vii.

Design

Din punct de vedere estetic, televizorul LG este unul foarte potrivit pentru orice incapere. Acesta are panoul subtire si cadrul cu un design estetic ce adauga un stil aparte intregii incaperi. Il puteti pune pe perete sau pur si simplu, pe un mobilier.

Televizorul contine procesor AI α5 4K, Quad core avand tot continutul audio si video cu o calitate mult mai buna. Acest procesor elimina zgomotul de imagine si face culorile mai vii in timp ce imbunatateste cotrastul imaginii. Stie unde si cum sa imbunatateasca sunetul, creeaza un sunet surround virtual pentru a oferi o experienta mai captivanta si cinematografica.

Conversia ascendenta 4K ofera o super experienta, tv-ul LG UHD transforma continutul 2K in cea mai realista imagine 4K, imbunatateste detaliile, rezolutia si culoarea. Claritatea este mult mai mare, zgomotul mai redus iar textul si imaginile de asemenea sunt mult mai clare.

Pe langa multe alte functii importante la un televizor, acest tv mai dispune si de un senzor de lumina care masoara nivelul de lumina ambientala, impreuna cu procesorul care regleaza fin tonul potrivit pentru a optimiza luminozitatea ecranului. Continutul HDR este imbunatatit de controlul luminozitatii, reglarea luminozitatii se face automat iar dimmingul si algoritmul de compensare a pixelilor imbunatatesc contrastul.

O chestie interesanta la acest televizor este faptul ca contine LG ThingQ. ThinQ Al inseamna ca poti alege asistentul vocal preferat si sa controlezi televizorul prin comenzi vocale, avand un confort si un control mai sporit.

Telecomanda televizorului putem are un design ergonomic, este foarte usor de tinut. Sistemul de selectare si navigare permite cautarea mai rapida. Telecomanda contine un buton Madic Tap, un nou sistem inteligent care conecteaza telefonul la televizor.

Citeste mai multe detalii

Caracteristici : 

 • smart TV
 • diagonala display 126 cm, tehnologie Led, format plat
 • tehnologie HDR, claritate 4K
 • sistem de operare webOS
 • procesor Quad core
 • comenzi vocale, asistent vocal inteligent, screen mirroring, ingregistrare USB
 • Rezolutie 3840 x 2160
 • wi-fi, bluetooth
VEZI OFERTA CURENTA

9.8

Calitate

9.8/10

Pret

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.9/10

Functii

9.8/10

PARERI PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Smart UHD
 • Performant
 • Plat
 • Imagine buna, sonor bun

PARERI CONTRA

 • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *